Post by poedrifapdiswa on Feb 15, 2022 20:11:50 GMT 7
------------------------------------------
▶▶▶▶ The Secret Society: Gizem ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ The Secret Society: Gizem IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ birçok jeton hack ▞▞▞
▞▞▞ The Secret Society: Gizem 2022 version ▞▞▞
Enerji gerçekten büyük bir sorun
Secret Society izle (2021), Secret Society filmini türkçe dublaj ve altyazılı olarak full hd görüntü kalitesinde tek parça izle.
The Secret Society: Mystery Aventură ncb
Gizli nesneler bulun, güzel konumlar keşfedin, büyüleyici bir gizemi aydınlatın, küçük oyun ve bulmacaları çözün, yeni güncelleme ve
The Secret Society: Mystery Eventyr nzjc
Mücevher maçından nefret ediyorum. Hareketimi düşünecek zamanım yok, sadece hızlı yapmalıyım çünkü zaman hızla tükeniyor. Pencerelerimde oynuyorum, mücevher eşleştirmesi zor ve her seferinde daha da zorlaşıyor ve sinir bozucu oluyor. Hızlı düşünmekten ve her şeye hızlı bakmaktan başım ağrıyor ve gözlerim ağrıyor.. Lütfen. Mücevher eşleşmesi yok
The Secret Society: Mystery Adventure iww
Bu harika bir oyun, sizi saatlerce eğlendirecek, zorlu ama eğlenceli. Her zaman yapılacak yeni görevler ve tamamlanacak koleksiyonlar. Muhteşem
Bazen resim o kadar karanlıktır ki bu yaşlı gözler hiçbir şey göremez. Bazen gizli nesne bir şeyin arkasına saklanıyor ve bu yaşlı gözler onları bulamıyor. Resmi aydınlatman gerekiyor
Idle Miner Tycoon: Gold & Cash Simulasyon esvx
Hüsrana uğramış! Çok güzel olabilir ama konum açmaya çalışırken çok sık takılıyorum, bu yüzden sürekli ilerleme, enerji, özel eşyalar kaybediyorum. Lütfen mümkünse geliştirin. Ta
Diğerlerinden daha iyi! Birçok gizli nesne oyunu oynadım ama dürüst olmak gerekirse bunun en iyilerinden biri olduğunu söyleyebilirim! Oyunda çeşitli mekanlar, güzel grafikler, yan oyunlar ve oynadıkça zorluk seviyesi artıyor.
10 numara tavsiye edilir...
Game of my...ama güncelleme bekliyorum, sadece resim değil. O kadar çok insan bekliyor ki
Enigmatis 3: Dünyanın çatısındaki gizemleri çözün - Tablet Zona
Eskiden gizli bir şehrim vardı ama yeterince yer açmıyordu, bu yüzden uzun bir süre sonra bunu denemeyi düşündüm. Şimdiye kadar o kadar da kötü değil, bunu saklayıp kaldırmayacağımı göreceğiz.
Oyunu ingilizce den nasil türkçeye ceviriyoruz
秘盟驚魂 - 尋物冒險 冒險 nlas
Bu oyun bugün itibariyle hala beş yıldızlı bir derecelendirmeye sahip, çünkü bir şey için meydan okumayı seviyorum. Değiştirilebilecek tek şey, bulmacaların başka bir yere gitme süresidir. Bir yapbozu çözmeye çalışırken iki dakika yeterli değil, bunun dışında bu oyuna bağlanmak çok kolay. Not; Aynı beş yıldızlı derecelendirme ve hızlı yanıtınız için teşekkür ederiz.
Aynı bulmacayı defalarca oynayarak ve hala ihtiyaç duyulan nesnelerden birini bile alamamaktan rahatsız olmaya hazır olun.
Koleksiyonu toplamak için kaç kez özel mücevher maçı oynamak zorunda olduğun çok saçma.
oyunun kendisi oynamak eğlencelidir. Ancak reklam açılır pencereleri "tamam" düğmesini kaplar, bu nedenle bazen uygulama mağazasına gidersiniz. Ayrıca oyun ilerlemesi herhangi bir hesapta değil, sadece cihazda kaydediliyor. bu 3. kez sıfırdan başlamam.
güzel
Yeni bir tablet aldım ve hesabıma giriş yapamıyorum. Teknik desteğe başvurdum ama yardımcı olmadılar. Son 8 yılda her ne sebeple olursa olsun 3 farklı zamandan başlamak zorunda kaldım (1 benim hatam diğer 2 değil) Tekrar baştan başlamayacağım Sadece kaldırıp rahatlamak için başka bir oyun bulacağım ile. Güle güle Gizli toplum eğlenceliydi.
Birkaç yıldır gizli nesnelerin gizemini oynuyorum. Kesinlikle seviyorum! Evde ve işte zinde kalmama yardımcı oluyor. Özellikle puzzle mücevher eşleşmesini seviyorum!
Nov 17, 2017 Gizem rated it it was amazing · review of another edition ... The Game: Penetrating the Secret Society of Pickup Artists · The Mystery Method:
The Secret Society Bilinmeyen Sır v1.32.3101 PARA HİLELİ APK, gizli nesne bulma ve gizem dolu oyunları seviyorsanız denemeniz gerektiğini düşündüğüm , Secretle
Oyunu seviyorum ama yardımcı satın alıyorum ve paramı yardım etmek için harcadıktan sonra zamanım tükeniyor. Bir RIPOFF.
Bu oyunu 3 yılı aşkın süredir oynuyorum ve başlangıçta eğlenceliydi. Şimdi biraz can sıkıcı hale geliyor çünkü gitgide daha fazla bulmaca eklemeye devam ediyorlar ve görünürde son aşama yok gibi görünüyor. Biri daha yeni ve daha yeni bulmacalarda sıkışıp kaldığı için bir sonraki seviyelere geçme şansı yok. Bu çıldırtıcı. Oyun yaratıcılarının amacını anlamıyorum. Çok yazık.
En son cadılar bayramı güncellemesinden sonra bu oyunu baştan yeniden başlatmak zorunda kaldım çünkü güncellemenin indirilmesini bekliyor, bu yüzden hiçbir şey çalışmıyor
Paranoya işi ((:
Ne zaman okun dediğini yapmak zorunda kalsam ve başka HİÇBİR ŞEY işe yaramaz, x veya başka bir şey değil, sadece uygulamayı kapatıyorum ve geri dönmek istemiyorum!
Bulmacalardan farklı sahnelere arkadaşlardan bir şeyler almaya kadar bu oyundan zevk alıyorum: işte burada sadece 4 yıldız veriyorum, eskiden etkinlikler daha uzundu, her etkinlik bir ay olmalı, bu yüzden meşgul insanlara bunu yapmak için zaman veriyor. 6 gün 2 hafta yetmez. Ayrıca ödüller güncellenmeli, böylece elmas ya da faydalı bir şey elde edebilirsin ve 100 elmas aldığın kupona ne oldu onu geri getir lütfen. Bunun dışında harika!
Oyunu kaldırdım. Yeniden yüklenen oyun. Seviye4 ve oynayacak 2 tahta var, envanter yok, koleksiyon yok, ----- hiçbir şey!!!!
zor ve güzel
download Mystery Society 2: Hidden Objects Games android apk free
Güzel oyun çok kötü, yeniden yüklerseniz hepsini kaybedersiniz çünkü oyunu yeniden yüklemek veya taşımak için kaydetmenin bir yolu yoktur.