Post by poedrifapdiswa on Feb 15, 2022 20:17:56 GMT 7
------------------------------------------
▶▶▶▶ Block Puzzle ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Block Puzzle IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ чіт-код збільшення балів ▞▞▞
▞▞▞ Block Puzzle 2022 version ▞▞▞
Я любив цю гру, поки не було оновлення. Тепер він завантажується на головний екран, натисніть класичний, потім екран стане чорним, це дуже засмучує. БУДЬ ЛАСКА, ВИРІЗУЙТЕ ЦЕ.
Чому я не можу поставити горизонтальні фігури вище 6 блоків і на сам верх? Справте це будъ- ласка! Ну а гра хороша. Пишу по-русски по другому не можу!
Ця гра дуже хороша, коли ви граєте в неї на чужому мобільному, вам подобається, коли ви граєте в неї протягом тривалого часу, це може так набридати
Оманливий. Це ні в якому разі не тетріс (хоча вони намагалися зробити його схожим). І я ще не згадую все рекламне ПЗ.
Урок марності. Незалежно від того, наскільки близько ви підходите, гра запрограмована на введення більших частин, і вони не можуть вміститися. Якщо є спосіб дійсно виграти, я хотів би бути просвітленим...
Дуже цікаво, мені це подобається набагато більше, ніж Тетріс. Я не бачив жодної реклами під час гри, і ігровий процес не повторюється. Я грав лише в класичному режимі, і це дає вам можливість не поспішати, подумайте, що ви хочете зробити далі. Зрештою, кожен хід є інтуїтивним вибором, тому що неможливо знати, які ходи будуть найкращими, але будь-який рух, який виглядає життєздатним, ймовірно, є.
Ця гра прекрасна, але не завадило вибрати рекламу 😃
Гра чудова, але там занадто багато реклами. Також, безперечно, є куди вдосконалюватися.
Вони занадто сильно намагаються рекламувати себе, як тетріс. Включно з оплатою рекламного місця в розділі "Тетріс". Це не погана гра. Насправді це весело. Але це занадто багато намагається жити за рахунок іншої гри, а оскільки геймплей не схожий ні на що, насправді є фальшивою рекламою.
Не міг працювати належним чином
Часто просить оцінити. А так норма. Ну і це не та класика тетриса.
Я думаю, що непогана гра за халяву. Він робить саме те, що каже, що має, але досить швидко в кінцевому підсумку має дуже мало варіантів.
хороша гра, але постійно додає спливаючі вікна і змушує гру перезапускатися! Я в порядку з додатками, але не тоді, коли вони постійно закінчують хорошу гру та викликають перезапуск.
Це дуже цікава гра, тому що вона змушує розум постійно думати, а також розміщувати речі на своїх місцях, щоб продовжити гру, а також набирати очки...A-1 у моїй книзі....100!!!!4$ho. Дякую тобі
Дивовижна гра, єдина проблема в тому, що для кнопки скидання має бути підтвердження. Я побив свій високий бал лише для того, щоб стерти все це через помилку
занадто багато реклами
Це весело близько 5 хвилин. Не вистачає багатьох цікавих функцій, які пропонують інші програми. Розробникам потрібно додати функції, які тримають користувачів на гачок. Я просто не знайшов цього в цій грі.
чудова швидка гра для розслаблених гравців, однак, коли музика ввімкнена, вона звучить так само, як музика фільмів для дорослих 70-х років. Я це люблю. Це найкраща музика в будь-якій з цих дурних ігор. Коли я граю, я граю під мелодію!
Мені подобаються обидві версії, звичайна і виживаюча. На відміну від інших блокових головоломок, нова частина надається, щойно буде використана. Це простіше, ніж використовувати всі 3 частини, перш ніж дати нові.
Сподобалась.
Дякую
Він продовжує кидати більші фігури, ніби не хоче, щоб ви продовжували. Це засмучує.
Я люблю цю гру, але коли я запускаю гру, екран чорніє, і я не можу грати. Будь ласка, виправте цю помилку! Це жахливо і псує гру
Нещодавнє оновлення призвело до того, що гра раптово викинула рекламу в середині гри. Це траплялося кілька разів, і коли оголошення закривається, починається нова гра, навіть якщо попередня гра все ще була доступна. Не круто. 🥺
Як і багатьом іншим, мені подобається гра, але багато реклами є тривожними та/або політичними, і крім того, що ваш телефон повністю вимкнено, ви не можете вимкнути звук.
Мені подобається грати в головоломку з блоками, але мені сподобалася та, де вона обертається.
круто
Весела гра, але так дратує, коли тебе ставлять 5 зірок кожну другу чи третю гру. Я б поставив 5 зірок, якби міг перевернути частини
Гра потребує оновлення, щоб додавати блоки меншого розміру до кожної виконаної гри! На жаль, це налаштовано неправильно, оскільки вам доведеться перезапускати цю гру знову і знову!!
Ця гра весела до певної точки, вона не дозволить вам отримати, але так високо на вашому рахунку. Від 8000 до 25000. Якщо ви встановите вищий бал, забудьте про його повторне досягнення, вони мають налаштувати ігри, щоб раз і на деякий час ви могли отримати вищий. Я отримав 62000+, і вони не дозволяють мені підійти до них.
Навіть якщо ви вимкнути гру, це не вимкне часту та дратівливу рекламу. Соромно. В іншому випадку це була захоплююча гра, але реклами просто забагато.
Block Puzzle Puzles lpzs
хороша гра, але тільки якщо вона дозволяла змінювати положення кожної головоломки
Захоплюючий ігровий процес, цікавий, але простий варіант класичного тетрісу.
Забагато ДУЖЕ інвазивної реклами.
легко звикнути до веселощів
Це був хороший, скажімо, тимчасовий перехід. У вас не так багато контролю Якщо ви хочете дати невелику перерву для вашого мозку. Це воно
Я б поставив мінус 5 зірок, якби міг. Після того, як я набрав 1,3 мільйона балів, випадково торкнувшись оголошень нижче, мої бали були втрачені, не записавшись. Повне сміття блокової головоломки.
Block Puzzle Puzzel oft
Оголошення розбиті af. Я не проти реклами, але реклама внизу покриває блоки, і я не бачу половини екрана, і коли я виходжу з програми та відкриваю її знову, це відбувається знову через 30 секунд. Виправте це і поставте п’ять зірок
Мені дуже сподобалось.Дякую.
Гра класна!!!!! $.
Я встановлював цю гру роками, і я любив її грати. Однак це останнє оновлення спожило 5 ГБ даних менш ніж за тиждень. Більше, ніж будь-який інший додаток, яким я користуюся за місяць. Негайно видалено. НЕ буде перевстановлюватися.
Farm City: Farming & City Building 休閒 kcld