(Android/iOS) Ace Fighter: Modern Air Combat Jet Warplanes дозволи шифре
Feb 15, 2022 20:23:59 GMT 7
Post by poedrifapdiswa on Feb 15, 2022 20:23:59 GMT 7
------------------------------------------
▶▶▶▶ Ace Fighter: Modern Air Combat Jet Warplanes ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Ace Fighter: Modern Air Combat Jet Warplanes IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ дозволи шифре ▞▞▞
▞▞▞ Ace Fighter: Modern Air Combat Jet Warplanes 2022 version ▞▞▞
Точак за окретање је смерница за приказивање огласа. Никада се не зауставља на злату. Чак и то чини само ниже. 50 хиљада злата је нешто што никада не можете постићи у њему. потпуно глупа ствар.
Ово је фантастична игра, али јој треба неке модификације. Прво, било би веома добро да играч може да дизајнира површину ратних заната различитим бојама. У стварности, свака војска има свој стил боја и ова опција чини игру фантастичнијом. Друго, било би веома добро да играч може да бира различите авионе отпора, а не исте које он/она бира. Треће, дим на десним лопатицама авиона, када се оштете, чини играча нервозним. Уклоните га.
Ace Fighter: Modern Air Combat Jet Warplanes แอ็กชัน jgz
Одлицна игрица свака цаст.👏🏼👏🏼👏🏼
Занимљива је игра. Једина замерка је сто морам да купујем авионе редом иако имам средства за даље. Рецимо сад могу да купим Грипена али морам прво Ф -16 😡
Ова игра користи средства из Аце Цомбат: Ассаулт Хоризон, чак и до тога да користи 2 оригинална авиона из серије Аце Цомбат која се налази у тој игри (Носферату и Схинден ИИ) и 3Д моделе сваког авиона осим Ф-5Е Тигер ИИ су извучени из Ассаулт Хоризонта. Сви су коришћени без изричите дозволе. Игра има потенцијала, али ово је крађа интелектуалне својине.
4 нивоа је све, брзо прођите кроз авион до средине да бисте се закачили, а онда или потрошите свој живот покушавајући да надоградите или потрошите свој стварни новац. Штета, ипак добра игра.
Одлична
Трећи пут када сам инсталирао Аце Фигхтер у последња четири месеца прилично је лако рангирати најбољу графику на крају приче
Игра је добра...али за откључавање нових летелица је било потребно много злата у поређењу са наградама из мисија у игри. Завршио сам 75% мисија, али након тога је потребан други виши авион. Због овог проблема са златом, деинсталирам ову игру а да је не завршим. Урадите нешто на овоме.
Они ограничавају вашу способност летења и оружје и сами се борите са више од једног борца. Али изгледа да ваш противник нема та ограничења. Да ли су све ове врсте игара само о плаћању надоградњи само да бисте могли да се такмичите? А око девет од десет нема подршке нити је одговорило на постове или негативне критике! То је као да је бот направио тезе. Никаквим попут ових игара не бих дао звездице да је опција доступна. Извините ако је грубо, али постоје неке забавне игре
Shark World Ролеви mxp
Ace Fighter: Modern Air Combat Jet Warplanes অ্যাকশন epp
Графика и игра до сада су били ОК. Мој проблем је када ангажујем подршку. И троши превише новца за њих. Подршка никада неће стићи, али новац се не враћа. Зашто? Да ли је ово проблем са грешком? Све у свему добро за почетнике у игрицама борбених авиона. Надам се да постоји одговор на ово питање. Хвала и још снаге.
Ево шта ја не разумем. Програмери игре вам дају ажурирање. У једном тренутку ми је точак дао 75.000 новчића, 40.000 новчића и 20.000 новчића. Ажурирам игру и сада добијам 30.000 новчића 12.000 новчића и сада 7.000 новчића. Може ли неко да ми објасни како је ово ажурирање. Нема начина да купите новчиће и сада добијате мање новчића након ажурирања, тако да морам да променим са пет звездица на три звездице.
Од последњег ажурирања не дозвољава ми да гледам ваш видео да бих добио специјалну награду, па ћу га спустити две звездице на игру са 3* ако се поправе и зашто не могу да разговарам са подршком
Ова игра је одлична👍. Игра није имала проблема, није имала рекламе, није било кашњења, била је невероватна и нисам видео толико графике и детаља пример: Када убрзате, добијате ваздух на крилима што ме је импресионирало тако да је ова игра сјајна.
Најзад добра игрица. Лако се долази до новца,лако до авиона и контроле су одлицне... Свака цаст и све препоруке за игрицу
Управо сам добио изгледа невероватно..... Откажите то ..већи проблеми са софтвером приликом играња ...застоји и искључују стално..јако пуно потенцијала
Нисам видео апликацију која је тако добро састављена као ваша, али то ме не спречава. Гледа. Желео бих већи избор акционих арена.
Добра игра
Добро, али зашто морате да купујете сваки авион бране. Ваши наградни окрети не раде! Ваша подршка не ради!
Све у свему, графика, дизајн и друге техничке ствари су најбољи, али нивои звуче понављајуће и досадно након неког времена. Игра треба да побољша свој ниво, са више различитих врста борби и мисија. И такође повећајте износ златне награде након сваке победе и помените како да освојите режим преживљавања (буквално сам направио 89 таласа) и даље пише да сам га изгубио😂😅!! Урадите све ово и добићете 5 звездица +
ок
Најбоља од најбољих Сјајна игра Добра графика Одлична прича Узвишени борбени авиони Ватрена снага Савршена од почетка до краја Без огласа Одлична. Дај ми више овога.
Добра графика, али графика оријентира није јасна руковање је лако неки квар, али се исправљају ажурирањем у свим добрим играма
Нисам почео да је играм. Проблем који имам са оваквим играма је контрола и графика, али желео бих да будем 100% сигуран да је игра у реду након тога могу да оценим свих 5 🌟
Веома лоша игра. Други пут када сам почео да пуштам екран приказује све зелено ...ништа не долази ....тако да је губљење времена.
ОК ЈЕ МОЗДА МАЛО ВИШЕ РЕАЛНОСТИ ЦАБИНЕ И ТРЕБА УБАЦИТИ ИНВЕРТ ЦОНТРОЛ РАДАР У. УГЛУ И ЛЕТНЕ ИНФО. НА ХУД СТАКЛУ ИНАЦЕ ДОСТА ДОБРА
Уживам у игри, мислим да није у потпуности. Не постоји прозор за честа питања или питања и одговоре који могу да пронађем, а дугме „Подршка“ не ради ништа. Не могу да пронађем значај дугмета „Опрема“ или шта значе сиве иконе авиона на наградном точку. Које су њихове сврхе? Са наградним точком гледаћу оглас и окретати точак само да бих слетео на неку наизглед бескорисну слику авиона са бесмисленим бројем. Има ли неко у кормиларници који управља овим чамцем?
Ace Fighter: Modern Air Combat Jet Warplanes แอ็กชัน jgz
Врло реална игра. Волите асортиман различитих авиона. Само 1 проблем... Не знам да ли је то мој телефон, Мобивире Кицка 5, али када желим да наставим са последње контролне тачке када сам поражен, апликација се затвара. Иначе стварно волим ову игру. Заиста бих га препоручио свима који воле борбене авионе.
Играње је невероватно. Само бих волео да видео наградни точак даје оружје које користите и могућност продаје старе муниције. И даље дајем 5 звездица само због забаве.
Самљети самљети самљети и самлети још. Једном када дођете до "онлине" са ботовима, па мислим да су то све ботови, морате да се намучите за авионе. Због тога се ослобађам игре.
Ф*** Дугме Спиннер не ради, Равнице су прескупе, Нема опција за слетање или полетање
У овој игри има много грешака. има ли на вишем нивоу игра не ради...молимо вас да је решите..
Веома занимљива игра једна од најбољих борбених игара које сам играо. Настави са добрим радом.
Скидам звездицу са моје претходне рецензије. Ваш систем за преузимање налога не ради. Држао сам корак са кодом, поново преузео игру, укуцао је да повратим свој налог и... ништа. Нећу седети овде и вртети точак још месец дана да бих се вратио тамо где сам био (завршио сам кампању и откључао све авионе). Треба поправка, јер сам заиста уживао. Само нећу поново пролазити кроз то мучење.
Игра је одлична, али прилично често пада. Такође, Цампаигне режим иде само до нивоа 6 и онда пада.. Још увек се развијате? Иначе би било пет звездица. Опстанак иде само до 3. нивоа, а затим пада..забавна игра ВЕОМА ГРУПА. Ажурирање: Након два дана играња игре почела је да се руши сваки пут када сам покушао да је играм. Очишћена кеш меморија (није радила) деинсталирана и поново инсталирана, а затим коришћена (код за враћање) пажљиво записан..каже неважећи ИД. Сав напредак је изгубљен. Губљење времена. Разочаравајуће.
Ова игра је добра, али виђени загрљаји додају за куповину опреме