Post by poedrifapdiswa on Feb 15, 2022 20:33:05 GMT 7
------------------------------------------
▶▶▶▶ Big Hunter ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Big Hunter IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ povolit cheaty ▞▞▞
▞▞▞ Big Hunter 2022 version ▞▞▞
Je to ta největší píčovina na světě!!!!!!!
Tak to je největší píčovina co si můžete stáhnout.. Nedoporučuji
Big Hunter მძაფრსიუჟეტიანი deyb
Tahle hra je tak dobrá ale je to mic těšcí a moc ale dávám 5 vězdiček
Kompletní grindfest. Hodiny a hodiny drcení, abyste získali předměty, hloupý systém „slabých míst“, kde pokud je nedostanete, zatracený mamut nezemře, i když jeho zdraví klesne na nulu. V kombinaci s pomalým chodcem, rychlým pronásledovatelem a nepředvídatelnými měnícími se vzory vás tato hra bude bez konce frustrovat.
nejhorší hra vůbec.
Skvělá hra
Nejvíce retardovaná hra jako kdy předtím. Nemůžete ji hrát po několika úrovních, je příliš tvrdá a nespravedlivá.
Stejný problém jako u jiného uživatele..změněné zařízení nyní nehratelné, protože hra se pohybuje 3-4násobnou rychlostí :/
Celkově skvělá hra, ale hitboxy pro kly jsou na skutečného herního designéra příliš velké.
je to překvapivě těžké. Chystám se skončit, protože mě to tak odrazuje. Nemohu se ani dostat přes mamutí stádium, nedokážu si představit, jaká jsou ostatní stádia.
hra je dobrá. můj jediný problém je, že když zasáhneš slabé místo, poškození je úplně stejné. poškození by mělo být velké, protože je to „slabé“ místo. některé z nich je těžké zasáhnout, takže vždy utratím více oštěpů, abych je zasáhl. když jsem je konečně zasáhl, hp zvířete je stále na 2/3 a můj počet oštěpů je tak malý. i když nevynechám a nenaskládám poškození, stále to nestačí k zabití zvířete.
Fakt dobrá hra!! Stáhnout to!!
Opravdu pěkná hra, líbí se mi. Směrem ke středu je to trochu náročné, ale v tom je ta krása
Nápad hry je originální. Ale samotná hratelnost je nudná. Reklamy jsou tak rušivé. A skutečnost, že neexistuje žádný způsob, jak oživit, je tak k vzteku. 1/10 hvězd
Všechny dobré zbraně, které byly drahé a měly jedovatou blodartovou pistoli, mi zůstala jedna a musel jsem vystřelit slabé místo, získal jsem to svou poslední a zabil mamuta, ale ztratil jsem, než zemřel
Hra je těžká. Pokuta. Nicméně je to mnohem snazší, když získáte lepší zbraně, a získat slonovinu je utrpení. Nejlepší způsob je vždy sledovat reklamy a vracet se každý den. Mamut má také tuto věc, když skočí vpřed a když to udělá dostkrát za sebou, DOHNE VÁS A NEMŮŽETE NIC UDĚLAT.
Zábava na chvíli, pak by jedna úroveň mohla trvat asi 5 až 10 minut
Co fak mega mega mega 😂
Téměř nehratelné. Hra je zábavná a náročná hned před branou... nicméně škálování obtížnosti je rozbité AF. Zhruba po hodině nebo dvou hraní je doslova nemožné vyhrát. V tu chvíli musíte jen čekat, abyste získali denní bonusy, abyste mohli upgradovat své zbraně, protože částka, kterou získáte z lovů, není nic ve srovnání s tím, jak výrazné jsou upgrady. To by se dalo snadno napravit zvýšením množství slonoviny, kterou získáte za lov, nebo drastickým snížením nákladů na upgrady.
Tato Hra je Velice chytlavá doufám, že přidají Multiplayer.
Opravdu pěkná a akční hratelnost. Miloval jsem rozmanitost zbraní, které můžete používat, a to, že neexistuje žádný druh energie, který by vás mohl zastavit ve hře.
Byl bych rád, kdyby úroveň prvních zvířat nebyla až 101
klouzavý
Dobrá hra ,ale má chyby ofšem to mají všechny hry😉
zábavná malá hra, ale postup je příliš pomalý. 60 úrovní na odemknutí další části je příliš dlouho, po 2 týdnech hraní jsem na 2 lvl.. náklady na nové zbraně jsou také příliš vysoké a nutí vás sledovat reklamy, abyste postupovali, i když jste za reklamu zaplatili zdarma verze. prosím o přeformulování pro bití lvls alespoň pro lidi, kteří zaplatili za přidání zdarma.
1. mamut ma svuj vlastni rozum kdyz namirite nahoru on de taky nahoru. 2. moc drahé věci v obchodě
Hra byla zpočátku zábavná, ale později se stala směšně obtížnou, a to až do bodu, kdy zábavná není vůbec: chování zvířat se často zdá zcela náhodné a nepředvídatelné, pozdější úrovně můžete dokončit, pouze když budete mít štěstí. Také spousta broušení. Zbraně stojí hodně, zatímco všechny úrovně vás odměňují stejnou částkou, což mi také nepřijde fér.
Udržuje mě to ve hře, ale někdy to prostě rozhodne, že prohrajete. Nemůžete to předběhnout, takže vás to dostane, prohrajete. Trefíte to asi 3x, když to na vás běží, nezastaví se, stále prohráváte. NENÍ dobrá mechanika, pokud jsou pouze 2 ovládací prvky a ani jeden vám nepomůže v žádné kombinaci, dobré načasování nebo ne. Opravte to a bude to 5*, ale jinak prostě prohrajete bez ohledu na to, jak dlouho.
Nádherná jednoduchá hra, která podle mého názoru opravdu chytne část pocitu z lovu divoké nepředvídatelné masivní šelmy!
Lovec nemůže mamutovi uniknout. Jsem velmi daleko, ale bez ohledu na to, jak moc se vzdálíte, stále vás to zasáhne. Taky si myslím, že by tě ta zvířata měla trefit. Udělejte to alespoň dva zásahy.
Jako rly....Neviditelná textura těch klů....
Looney Tunes™ World of Mayhem Ролеви bzsl
Big Hunter მძაფრსიუჟეტიანი deyb
ztráta času
nikdy si tuto hru nevezměte, je to opravdu na hovno, jeden zasáhne vaše mrtvé a zvíře rychle zaútočí a zbraně nemají smysl pro pořádek nebo dp
super návykové a zábavné a jednoduché a prostě skvělé pro každého, kdo se nudí sedět a zabíjet. Skvělá hra!
Dokonce ani nebude bavit hru, která trvá na tom, že před hraním poskytnete své reklamní údaje společnostem.